4. nap

Váljék el a világosság és a sötétség és isten látá , hogy ez jó és lett este és reggel.

A harmadik napon hallottuk a szót mélység és magasság vizahangozzák azt „Legyen néktek egy szabadnapotok, hogy kipihenjétek a fáradalmakat ” És az emberek látták ,hogy a pihenés jó és a mi de nem élvének vele esti tivornyában fejezik ki magukat , régmúlt idők ősi hangjait elevenítve fel.

E nap története a következő.

Csipás szemmel fáradtan kellvén indulnák utunk mert hívának a harangok. A fogadó bejáratából hallani  léhetett a szorgosa kezek sercegését a munka alatt. Étkünket elfogyasztván megindultunk szállásunkra. Hol elmúlt napok jövésének menését fogalmaztuk meg (ekkora baromságot ritkán írok) Elvégezettet hírvivői feladatunk és egy új hírközlési módszer meghonosítására készültünk de túl közelrepültünk a naphoz és szárnyunk megolvadt.

Láttánk hogy a játék jó és szórakoztatásunkra kártyát ragadnák és egy bajnokságot rendezvén kiválasztottuk bajnokot ki a bajnokok bajnoka lett.

A pihenést követően halának egy hangot „A munka nemesít” e hangot elhessegeténk . Egy hírnök lép közénk és mondávala a   hírnök hogy a feladatokért plusz pont jár.img-20150331-00391.jpg

És a feladat kőtáblákra valának írva hogy megoldathassanak. A feladatok estebéd közben megoldatattak.

Majd hallánk a következő szót „ A városiból légyen por”  és a városi népek egy szempillantás alatt levetették városi létüket szükséges elemeit.

Lágy muzsika hangja töltötte be kicsiny táborunkat. Lassacskán mindenkinek felszakadt a hangja  és  lágy énekünkkel töltöttük be táborunk falait.

Karaoke

img-20150331-00386.jpg

img-20150331-00396.jpg 

És végül könnyű álmot hozott az éj.